Kommunikáció minden szinten a februári üzleti reggelin

A februári üzleti reggeli témája közkívánatra az üzleti kommunikáció. Az üzleti reggelik célja az aktuális információk nyújtásán túl, hogy partnereink feltérképezzék egymás tevékenységét, ismeretségi rendszerét és olyan kapcsolódási pontokat találjanak, amelyekből jövedelmező üzlet születik, akár azonnal, ott a helyszínen. A találkozók nyitottak, azokra paktumon kívüli szervezeteket is várunk.

Az üzleti reggeli
időpontja : 2012. február 10. péntek  9-11 óra
helyszíne : Solier Kávézó, Gödöllő, Dózsa György út 13.
téma : üzleti kommunikáció
előadó: Kiss Gyöngyvér ügyvezető partner, Prominart Kommunikáció Kft.

A szerteágazó témán belül a következő témakörök kerülnek fókuszpontba:

  • Online lehetőségek a piaci célok elérésére: honlap, blog, facebook, online hírlevél, stb.
  • Ingyenes és fizetett megjelenési lehetőségek a médiában
  • Rendezvényekben rejlő kommunikációs lehetőségek
  • CSR (szervezetek társadalmi szerepvállalása az adományozástól az önkéntes munkáig) tevékenységek és lehetőségek kiaknázása – hogyan segíthetik az üzleti célok elérését
  • Arculat kialakításának szerepe egy vállalat életében – tartalmi és formai elemek


Kérjük, hogy a rendezvényre előzetesen regisztráljon. Jelentkezni a regisztráció linken keresztül lehet, legkésőbb február 8-ig.
Az üzleti reggelik előreláthatólag 2012-ben is minden hónap második péntekén kerülnek megrendezésre, a Solier Kávézóban. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de fogyasztását minden résztvevő maga téríti.
Az üzleti reggelik házigazdája a Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum menedzsmentszervezete, a GAK Oktató, Kutató és Innovációs Nonprofit Közhasznú Kft.

Prompt Portal Team 2010