FELHÍVÁS IGÉNYFELMÉRÉS KIS-ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÓK KÖRÉBEN AZ SME 2.0 PROJEKT KERETÉBEN 2012. ÁPRILIS 2-30 KÖZÖTT

INGYENES WEB 2.0 ALKALMAZÁSOK HASZNÁLATA A VÁLLALKOZÁSOK MINDENNAPI GYAKORLATÁBAN
 

Használ Ön számítógépet, internetet a vállalkozásában? Valószínűleg kevés kisvállalkozó válaszolna ma erre a kérdésre "nem"-mel. Az igazi kérdés persze az, hogy mibe kerül a számítógép, mennyibe kerülnek a szoftverek, mennyibe kerül az, hogy a cégnek legyen saját weblapja.

Az elmúlt néhány évben óriási fordulat következett be a költségek tekintetében: az internet az ingyenesen használható szoftverek sokaságát kínálja weblapkészítésre, termékek, szolgáltatások reklámozására, gazdasági tervezésre, vagy például arra, hogy a vállalkozás munkatársai az interneten keresztül egy aktuális munkán közösen dolgozzanak.

 
•        De hogyan lehet hozzájutni ezekhez a szoftverekhez?
•        Mennyire bonyolult a használatuk?
•        Tényleg ingyenesek?
 
Felmérésünk arra szolgál, hogy pontosan meg tudjuk határozni, mire van legnagyobb szükség a hazai kisvállalkozók napi gyakorlatában, valóban igaz-e, hogy kevesen ismerik a fent említett ingyenes eszközöket, szolgáltatásokat.
 
Kérjük, a kérdőív kitöltésével segítse igényfelmérésünket! Az egyszerű regisztrációt követően a kérdőív kitöltése kb. 15 percet vesz igénybe.
Köszönjük a segítségét!
 
Tovább a kérdőívhez…
 
 
Az igényfelmérés alapján, a projekt keretén belül ingyenes képzés indul a web 2.0 eszközök üzleti alkalmazásáról 2013. első negyedévében. Amennyiben érdeklődik a képzés felől, kövesse az eseményeket a projekt honlapján.
 
 
 
SME 2.0 konzorcium
 

  A projektet az Európai Unió Leonardo da Vinci programja támogatja.

Prompt Portal Team 2010