Üzleti reggelin az Új Munka Törvénykönyve

Az Új Munka Törvénykönyve témájával indul októbertől ismét az Üzleti Reggeli rendezvénysorozat, ahol ez alkalommal a jogszabály hatályba lépése utáni legfontosabb tennivalókról lesz szó.

Az üzleti reggeli
Időpontja : 2012. október 19. péntek  9-11 óra
Helyszíne : Solier Kávézó, Gödöllő, Dózsa György út 13.

Téma : Az Új Munka Törvénykönyve hatályba lépését követő intézkedések
Előadó: Dr. Kovács László ügyvéd, egyetemi adjunktus, Szent István Egyetem
Kérjük, hogy a rendezvényre előzetesen regisztráljon. Jelentkezni a regisztráció linken keresztül lehet, legkésőbb október 17-ig.
Az üzleti reggelik általában minden hónap második péntekén kerülnek megrendezésre, bár alkalmanként ettől eltérés is előfordulhat. A Solier Kávézó emeleti helyiségében tartott rendezvényeken a részvétel ingyenes, de fogyasztását minden résztvevő maga téríti.
Az üzleti reggelik célja az aktuális információk nyújtásán túl, hogy partnereink feltérképezzék egymás tevékenységét, ismeretségi rendszerét és olyan kapcsolódási pontokat találjanak, amelyekből jövedelmező üzlet születik, akár azonnal, ott a helyszínen. A találkozók nyitottak, azokra paktumon kívüli szervezeteket is várunk.
Az üzleti reggelik házigazdája a Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum menedzsmentszervezete, a GAK Oktató, Kutató és Innovációs Nonprofit Közhasznú Kft.
 

Prompt Portal Team 2010