Munkavédelem az Üzleti reggelin

A munkavédelmi ellenőrzésekre való sikeres felkészülést segíti az áprilisi Üzleti reggeli. Szakértőnk a fontosabb jogszabályi változásokra is felhívja a résztvevő munkáltatók figyelmét.

Az üzleti reggeli
időpontja : 2013. április 26. péntek 9-11 óra
helyszíne : Solier Kávézó, Gödöllő, Dózsa György út 13.

téma : A munkavédelem jelentősége és a területet érintő fontosabb jogszabályi változások
előadó: Tuboly László osztályvezető, Pest Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve Munkavédelmi Felügyelősége

Kérjük, hogy a rendezvényre előzetesen regisztráljon. Jelentkezni a regisztráció linken keresztül lehet, legkésőbb április 24-ig.

Az üzleti reggelik célja az aktuális információk nyújtásán túl, hogy partnereink feltérképezzék egymás tevékenységét, ismeretségi rendszerét és olyan kapcsolódási pontokat találjanak, amelyekből jövedelmező üzlet születik, akár azonnal, ott a helyszínen. Minden egyes összejövetelünk alapvetően az együttműködésről, az összefogásról szól. A találkozók nyitottak, azokon paktumon kívüli szervezetek is részt vehetnek. A szakértői előadásokat kötetlen beszélgetés követi.

Az üzleti reggelik előreláthatólag 2013-ben is minden hónap második péntekén kerülnek megrendezésre, a Solier Kávézóban. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de fogyasztását minden résztvevő maga téríti.

Az üzleti reggelik házigazdája a Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum menedzsmentszervezete, a GAK Oktató, Kutató és Innovációs Nonprofit Közhasznú Kft.
 

Prompt Portal Team 2010