Februári Üzleti kávézó – Hogyan kerüljük el a munkaügyi bírságot?

A munkaügyi, munkajogi jogszabályok ismerete kulcsfontosságú akár kis, akár nagyobb méretű vállalkozások esetében, többek között azért is, mivel a munkaügyi bírság 30 ezer forinttól akár 20 millió forintig terjedhet.

A kormány 2016. évi munkaügyi ellenőrzési akcióterve hangsúlyozottan a következőkre fog kiterjedni: a munkabérrel kapcsolatos szabályok, a munkavállalók jogviszonyának rendezettsége, a munkaidőre, pihenőidőre és nyilvántartásra vonatkozó szabályok. Következő Üzleti kávézó rendezvényünkön szakértőnk közérthető nyelven mutatja be a jogszabályi rendelkezéseket, az ellenőrzések során gyakran vizsgált területeket, valamint a hazai munkaadók által leggyakrabban elkövetett tipikus hibákat.

Az üzleti kávézó
időpontja : 2016. február 19. péntek  9-11 óra
helyszíne : Erzsébet Királyné Szálloda Szekcióterem, Gödöllő, Dózsa György út 2.
téma: Gyakorlati tanácsok a munkaügyi bírság elkerülése érdekében
előadó: Dr. Pataki Dezső munkajogász, szaktanácsadó

A rendezvényre előzetes regisztráció szükséges a regisztráció linken keresztül, legkésőbb február 17-ig.

Az Üzleti kávézók célja az aktuális információk nyújtásán túl, hogy a térségi partnerek feltérképezzék egymás tevékenységét, ismeretségi rendszerét és olyan kapcsolódási pontokat találjanak, amelyekből jövedelmező együttműködés vagy üzlet születik. A találkozók nyitottak, azokra paktumon kívüli szervezeteket is várunk.

A rendezvényen való részvétel ára 1.000,- Ft, ebben szerepel egy kávé/tea/üdítő és aprósütemény, valamint természetesen a szakértő előadásának meghallgatása.
 

Prompt Portal Team 2010