Még kapható bérköltségtámogatás fiatal munkavállaló felvételéhez

Tudta-e, hogy 25 év alatti munkavállaló felvételéhez bérköltségtámogatást kaphatnak a foglalkoztatók? A 90 napos, munkatapasztalat-szerzés céljából nyújtott bérköltség támogatás kiváló lehetőség arra, hogy többletköltség nélkül bővítse cége létszámát. A megfelelő végzettségű fiatal munkavállaló felkutatásában, kiválasztásában is segítséget nyújt a program.

Az Ifjúsági Garancia Rendszer elnevezést viselő, a fiatalok foglalkoztatását elősegíteni hivatott Európai Uniós program már 2015 folyamán elindult és várhatóan a következő évben ér véget. Csatlakozzon még időben munkaadóként, hogy igénybe tudja venni a bérköltségtámogatást!

A projekt kezdetétől 2017 novemberéig az Ifjúsági Garancia Rendszerbe országos szinten már több mint 100 ezer fiatalt vontak be, a projekten belül eddig több mint 45 ezer fiatal vett részt támogatott foglalkoztatásban és csaknem 22 ezer fiatal valamilyen képzésben részesült.

A program lebonyolítása a Járási illetve Kerületi Kormányhivatalok Foglalkoztatási Osztályán keresztül történik, mindig a munkavállaló lakóhelye szerinti illetékességű hivatalnál.

Gödöllőn és környéke esetében további információ és jelentkezés a programba a kapcsolattartónál:
Pecze Erika
06-70-198-7552
pecze.erika@pest.gov.hu

Prompt Portal Team 2010