Üzleti kávézó – fókuszban a munkaerő-megtartás

Nagyot fordult a munkaerőpiac Magyarországon: a munkanélküliséget felváltotta a munkaerőhiány. Komoly problémát okoz a dolgozók elvándorlása, a fluktuációs számok az egekbe szöktek.  Mindez szemléletváltást követel a cégektől: a versenyképes bér önmagában édeskevés a munkaerő megtartásához, a munkavállalói elégedettség számos más területe kulcsfontosságúvá vált, és ez gyakran nem pénzkérdés.

Jöjjön el és hallgassa meg a témáról szakértőnket, Faragó Istvánt, aki a közelmúltban lezajlott HR Fest rendezvényen tartott nagy sikerű előadást a munkavállalói jóllét kérdéseiről.

Az üzleti kávézó
időpontja: 2017. november 24. péntek  8.30 -10.30 óra
helyszíne: Művészetek Háza Gödöllő, Rendezvény- és kiállító-terem, Gödöllő, Szabadság út 6.
téma: Miért lett stratégiai kérdés a munkavállalók jólléte? Hogyan kapcsolódik ez a munkaerő-megtartáshoz és a termelékenységhez?
előadó: Faragó István ügyvezető-tulajdonos, Stressz-M Kft

Kérjük, regisztráljon a rendezvényre a  regisztráció linken keresztül, legkésőbb november 22-ig.

Az Üzleti kávézó rendezvényeken a részvétel ingyenes, de fogyasztását minden résztvevő maga téríti.
Az Üzleti kávézók célja az aktuális információk nyújtásán túl, hogy a térségi partnerek feltérképezzék egymás tevékenységét, ismeretségi rendszerét és olyan kapcsolódási pontokat találjanak, amelyekből jövedelmező együttműködés vagy üzlet születik. A találkozók nyitottak, azokra paktumon kívüli szervezeteket is várunk.

Az Üzleti kávézó rendezvény házigazdája a Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum menedzsmentszervezete, a GAK Oktató, Kutató és Innovációs Nonprofit Közhasznú Kft.

 

Prompt Portal Team 2010