Munkahelyi egészségfejlesztés és munkavédelem a júniusi üzleti reggelin

Idő: 
péntek, 2012, június 15

A cégek hosszú távú üzleti sikeréhez szervesen hozzátartozik a munkatársak teljesítőképességének, egészségének megőrzése és a megfelelő munkavédelem. A júniusi üzleti reggeli e két, egymással összefüggő témát dolgozza fel, szakértői előadások keretében.

Az üzleti reggelik célja az aktuális információk nyújtásán túl, hogy a résztvevők feltérképezzék egymás tevékenységét, ismeretségi rendszerét és olyan kapcsolódási pontokat találjanak, amelyekből jövedelmező üzlet születik, akár azonnal, ott a helyszínen. A találkozók nyitottak, azokra paktumon kívüli szervezeteket is várunk.

 
Az üzleti reggeli
Időpontja : 2012. június 15. péntek  9-11 óra
Helyszíne: Solier Kávézó, Gödöllő, Dózsa György út 13.

Első téma: A munkahelyi elsősegély pénzügyi háttere, avagy költséghatékonyság a humánerőforrás területén.
Előadó: Gerháth Eszter DAN Elősegély oktató, PSAI Búvároktató, Handicapped Diver oktató, Underwater Holiday Búvár és Elsősegélynyújtó képzőintézmény
Második téma: A munkahelyi egészségfejlesztés alternatívái
Előadó: Faragó István ügyvezető igazgató, integrál pszichológiai tanácsadó, Alternatíva Tanácsadó Csoport Kft.
 
A rendezvényre előzetes regisztráció szükséges a Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum honlapján (www.godollopaktum.gak.hu),  legkésőbb június 13-ig.

A Solier Kávézó emeleti helyiségében tartott rendezvényeken a részvétel ingyenes, de fogyasztását minden résztvevő maga téríti.

Az üzleti reggelik házigazdája a Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum menedzsmentszervezete, a GAK Oktató, Kutató és Innovációs Nonprofit Közhasznú Kft.
 
 

Prompt Portal Team 2010