Üzleti reggeli

A Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum égisze alatt 2011 novemberétől „Üzleti reggeli” rendezvénysorozat indult, melynek házigazdája a paktum Menedzsmentszervezete, a GAK Oktató, Kutató és Innovációs Nonprofit Közhasznú Kft..

Az üzleti reggelik célja, hogy partnerek feltérképezzék egymás tevékenységét, ismeretségi rendszerét és olyan kapcsolódási pontokat találjanak, amelyekből jövedelmező üzlet, együttműködés születik. Minden egyes összejövetel alapvetően az együttműködésről, az összefogásról szól. A találkozók nyitottak, azokon paktumon kívüli szervezetek is részt vehetnek.

A találkozók másik célja segítséget nyújtani a vállalkozásoknak fejlődésükhöz és versenyképességük megtartásához, szakértői előadás formájában, olyan témákban melyek érdeklődésre tartanak számot. Ilyenek pl. a munkaügyi, adózási kérdések, vagy akár a hatékony marketig módszerek és szervezetfejlesztési stratégiák. A szakértői előadásokat kötetlen beszélgetés követi.

A partnerség tagjai közül többen kiemelték a személyes kontaktus, a kapcsolati tőke fontosságát, a személyes bizalom és ajánlás jelentőségét és egy jó értelemben vett versenyszellem pozitív hozadékát, melyekből már sokan profitáltak a kapcsolatokat ápoló paktumtagok közül. Mindezek egy vonzerőt jelenthetnek mások számára is, erősítve a térségi vállalkozások üzleti kapcsolatait és ez által a helyi gazdaságot.

A találkozók helyszíne állandó, a Solier Kávézó emeleti helyisége, Gödöllő, Dózsa György út 13. A találkozók időpontja minden hónap második péntekje, 9-11 óráig.

További információ: paktum(kukac)gak.hu

 

Prompt Portal Team 2010