Paktum hírlevél 2014. június-július

2014.06.19

A TÁMOP-1.1.1-12/1 projekt keretében a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal (NRSZH), együttműködve az Emberi Erőforrások Minisztériumával, valamint a kormányhivatalok rehabilitációs szakigazgatási szerveivel,
komplex munkaerő-piaci programmal segíti a megváltozott munkaképességű személyek sikeres foglalkozási rehabilitációját.

2014.07.04

Magyarországon az európai átlagnál valamivel gyorsabban növekszik a fiatal munkanélküliek aránya. Bár országos szinten az alacsonyan képzett fiatalok körében magas a munkanélküliség, a munkaügyi központ adatai szerint Gödöllő térségében egyre nehezebb az elhelyezkedés a szakmával nem rendelkező érettségizettek számára is.

2014.07.04
A biokertészet a Szent István Egyetem, Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, Környezet- és Tájgazdálkodási Intézet, Ökológiai Gazdálkodási Tanszék szakmai irányításával és a GAK Nonprofit Közhasznú Kft. működtetésével egyetemi tangazdaságként működik.

Hírek

Válogatás az országos sajtó híreiből

2014.06.16

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom pályázatot hirdetett a Családbarát Vállalat 2014. díj elnyerésére kiemelkedő családbarát munkahelyi gyakorlatok elismerése céljából.

2014.07.04

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) közzétette Diplomamentő program című pályázati felhívását természetes személyek részére. A program a nyelvvizsgára felkészítő képzéseken való részvételt támogatja, B1 vagy a feletti szintről B2 nyelvi tudásszintre jutás érdekében az államilag elismert, általános középfokú (B2) komplex, írásbeli vagy szóbeli vizsga sikeres teljesítéséért.

Prompt Portal Team 2010