GlobePhone Kft

Cégcsoportunk a munkaerő szervezéssel kapcsolatos tevékenységét 2004-ben kezdte. Eleinte diák munkaerőt közvetítettünk a legkülönbözőbb feladatok elvégzésére, de később egyre inkább olyan igények jelentkeztek, amiket diákmunkával már nem lehetett kiváltani (folyamatos, heti 40 órás munkakörök, amelyek komolyabb képzettséget, gyakorlatot, megrendelő által biztosított tréningeken való részvételt igényel), ezért egyre inkább a munkaerő kölcsönzés került a tevékenységünk központjába.
A GlobePhone Kft már kölcsönzési főprofillal alakult 2011-ben, leginkább call center operátorokat, telefonos ügyfélszolgálatos munkaerőt, raktári dolgozókat, csomagolóipari szakmunkásokat kölcsönzünk. Minden egyes munkavállalónkat a hatályos jogszabályoknak megfelelően foglalkoztatjuk, TB kifizetőhelyként.
Cégünk jelenleg budapesti székhellyel bír, de gödöllői lakosként folyamatosan keresem annak lehetőségét, hogy a helyi cégekkel is kialakítsunk élő kapcsolatot.
Sok cég nem ismeri fel a munkaerő kölcsönzésben, illetve munkaerő kiszervezésben rejlő lehetőségeket, őket tájékoztatni szeretnénk ezek előnyeiről. Azok a nagyobb létszámmal dolgozó cégek, akik viszont igénybe vesznek ilyen jellegű szolgáltatást, esetenként akár 100km-es távolságból is utaztatják a dolgozóikat.
Úgy gondoljuk, hogy a Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktumhoz csatlakozásunkkal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a helyi cégek tájékozottabbak legyenek a lehetőségeikről, a kistérség munkavállalói pedig könnyebben találhassanak maguknak helyben munkát, amit esetleg olyan munkaerő tölt be helyettük, aki 1-2 megyével távolabbról utazik.

Bízom benne, hogy a jövőben sikerül együttműködnünk Gödöllőn is.
Hamari Imre
ügyvezető
tel: +36 30 / 982-3333
e-mail: hamari@globephone.hu

Elérhetőségek:
tel: +36 1 / 782-1016; 30/982-3333
info@globephone.hu
www.globephone.hu

Prompt Portal Team 2010